CUSTOM MADE

CUSTOM MADE

By you

Custom-made / Dit design

Design dit eget tæppe og giv den perfekte gave..

Hvem vil ikke elske et varmt tykt vævet slumretæppe - med et motiv som er personligt lavet netop til vedkommende?

Jeg kan hjælpe dig med at lave et personligt og unikt slumretæppe til den du holder af. 

  • Måske skal bedsteforældrene have et tæppe med motiv af børnebørnene?
  • Måske skal konfirmanden have et tæppe med fotos fra sin barndom?
  • Måske skal brudeparret, sølvbrudeparret have et smukt varmt tæppe?
  • Måske flytter dit barn hjemmefra og vil elske et fototæppe af hele familien?
  • Måske skal et ferieminde foreviges?
  • Måske skal kæledyret vævet som motiv på et slumretæppe?

 Foto anvendt

 Vævet resultat.


Mulighederne er uanede - kun fantasien sætter grænser for hvordan din custommade plaid skal se ud..

Ovenfor ser I hvordan et ferieminde kan væves til et flot og personligt tæppe. Kunden sendte et feriefoto med sit yndige barnebarn som motiv. Den tætte vævning giver en flot gengivelse af den yndige piges ansigt og udtryk. 

Nedenfor ser du et foto, som min kusine har taget på en morgentur i skoven, hvor hun tog dette skønne billede af en stor flok krondyr i skovens stilhed.  Fotoet ligger som baggrund, og så har jeg indsat et vers fra højskolesangbogen. I bunden har jeg skrevet Danmark. Jeg synes det er blevet til et meget smukt dansk tæppemotiv.

Foto anvendt

Vævet tæppe med tekst

En personlig gave ud over det sædvanlige 

Hvordan bestiller du?

Alt du behøver er, at sende mig dit/dine fotos. Du kan sagtens bruge et foto taget med din mobil i 72 dpi. Billedets format skal være mere end 1200 pixel i bredde og højde. Er du i tvivl om dit foto kan anvendes, er du meget velkommen til at sende det til mig for gennemsyn og vurdering. 

Når jeg modtager dit foto,  opsætter jeg en væveklar fil. Er der noget i fotoet som skal rettes gør jeg det i photoshop. Priserne nedenfor er baseret på at jeg ikke skal redigere i dit foto. 

Du vil til slut modtage en PDF fil til godkendelse.

Pris for 1 custom-made:

Dimension 137 x 137 cm ink. frynsekant  KR. 1.750,00 inkl. moms og frit leveret til din nærmeste pakkeshop i DK (ikke Færøerne og Grønland)
Dimension 137 x 183 cm inkl. frynsekant KR  1.900,00 inkl. moms og frit leveret til din nærmeste pakkeshop i DK (ikke Færøerne og Grønland)

Hvis dit foto skal redigeres; Feks. fjerne genstande eller andet, vil der blive opkrævet et tillæg på kr. 250,00. Et evt. tillæg vil altid blive afstemt inden jeg går igang, og kun hvis noget du selv har bedt om.

Større partier

Er du kunstner eller andet og ønsker at få fremstillet et større parti plaider/tæpper med eget motiv til videresalg? Læs mere under erhverv.

Kontakt

Skriv til mig på kontakt@hyggetaepper.dk for at høre mere om bestilling af custom-made tæppe.

Jeg glæder os til at levere dit helt personlige hyggetæppe.

Leveringstid på custom-made tæpper 

Leveringstiden er ca. 2-3 uger fra godkendelse af fil til levering. Bliver fremstilling forsinket og levering sker senere end 3 uger, er ordren stadigvæk bindende.

Betaling

Du vil blive opkrævet betaling kontant ved bestilling, inden jeg sender din ordre til væveriet.

Farver

Med jacquard vævning kan man ”konvertere en lang række fotos til et smukt vævet tæppe. Væveriet har valgt en farvepalet med 147 vævefarver, der udgør et bredt farveudbytte og, vigtigst af alt, er konstrueret til at køre optimalt og effektivt på vævene.  Dog kan visse farver ikke gengives – så som neonfarver.

Eksempel på custommade tæppe fra et fotografi. 

Foto anvendt

Vævet plaid med tekst

Dit personlige hyggetæppe

Ophavsret til foto

Hyggetaepper kan ikke stilles til ansvar for evt. stridigheder mht. ophavsret/copyright på det eller de fotos, som du vil bruge. 


Returnering/fortrydelse

Da der er tale om en specialfremstilling bortfalder enhver ret til returnering og reklamation på opsætning og farvekonverteringen, efter at du har godkendt korrektur. 

 

Reference

Nedenfor ser du et foto som danner motiv til et tæppe. Se det smukke resultat, som kunden har givet tilladelse til at jeg må vise.