DANSK WEBSHOP

DANSK WEBSHOP

Altid fokus på god service

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Generelle oplysninger

Hyggetæpper.dk
Kærbrink 8
9850 Hirtshals
Tel. +45 52396800 (træffes efter 15.30)
E-Mail. kontakt@hyggetaepper.dk

Betingelser


Når du handler hos hyggetæpper.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området - dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Priser

Alle oplyste priser er i danske kroner og inkl. moms. Forsendelse er ikke inkl. prisen.

Priserne er kun gældende på bestillingsdagen, og kan ændres løbende. Køber bliver faktureret den pris, som er gældende på bestillingsdagen. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på vores hjemmeside.

Betaling

Vi har aftale med NETS og accepterer betaling med Dankort, Visa/Dankort/ Visa, MasterCard, Apple pay, Google pay og Mobilepay. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Alle kortbetalinger foregår gennem Nets krypterede SSL betalingssystem, for sikker og fortrolig betaling. De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer hos Hyggetæpper.dk bliver sendt direkte til PBS i kryperet form (SSL), som kun du og PSB kan læse.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Ordremodtagelse

Du vil modtage en ordrebekræftelse fra os på email, når vi har modtaget din bestilling og når ordren afsendes fra os.

Levering


Vi afsender din ordre indenfor 5 hverdage fra din ordre er registeret. Vi forsøger at sende hurtigst muligt efter modtagelse af din ordre i vores system, og vi håber du har forståelse for, at der kan være ekstra travlhed.


Fragt & forsendelse

Vi sender din pakke som forsikret erhvervspakke med PostNord, og du kan følge din pakke via track and trace på deres app/hjemmeside. Vi sender til nærmeste pakkeshop i Danmark, som du selv vælger i webshoppen.

Hvis du ikke har afhentet pakken indenfor 7 dage, vil den blive returneret til os. I såfald vil du blive opkrævet et fragt og håndteringsgebyr på kr. 75,00

Levering uden for Danmark

Vi sender gerne din pakke til pakkeshop i udlandet. Kontakt os på mail kontakt@hyggetapper.dk for pris, hvis ikke dit ønskede leveringsted kan vælges i shoppen.

Dimensioner

Dimensioner på plaiderne kan afvige op til 5 cm. grundet bomulden kan udvide/krympe pga. miljøpåvirkninger, eller at produktet er blevet forvasket og en afvigelse. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os på alle produkter, bortset fra custom-made bestillinger.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Varen skal returneres i original emballage som den blev leveret i og være i samme stand som ved modtagelsen. Ønsker du varen byttet til en anden bedes du informere om dette pr. mail.

Hvis du køber til en gave, så kan du oplyse datoen gaven skal gives, så sættes bytteret fra den dato.


Ved returnering betaler du selv returfragt, men Hyggetæpper.dk hjælper dig naturligvis med et returfragtlabel. Returfragt med Postnord udgør kr. 45,00 i Danmark.  Ønsker du selv at returnere er returadressen: Hyggetæpper.dk – Kærbrink 8 – DK-9850 Hirtshals.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@hyggetaepper.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når en returneret vare er modtaget retur og kontrolleret, vil du modtage din betaling retur til samme kort, hvorfor betaling er trukket.

Varens stand  Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Fortrydelsesretten er ikke gældende for custom-made bestillinger. Når du har bestilt et custom-made design bortfalder enhver returret, med undtagelse af reklamation.

Reklamationsret

Du kan få varen repareret, ombyttet eller penge tilbage eller afslag i prisen afhængig af situationen. Hvis du har modtaget en beskadiget vare bedes du straks kontakte os på mail:  kontakt@hyggetaeppe.dk

 

For at kunne udnytte reklamationsretten er det en forudsætning, at fejlen ikke er opstået som følge af fejagtig brug af varen eller anden skadevoldnede adfærd.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Layout & fotos

Det er ikke tilladt at gemme og genanvende tekst eller billeder fra vores website eller SoMe platforme.

Persondata politik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Dine oplysninger opbevares sikkert og vil aldrig blive overdraget eller solgt til tredjemand.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på hyggertaepper.dk er Dandomain.  

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.02.2023