MADE IN AMERICA

MADE IN AMERICA

Dreams do come true

Om hyggetæpper

Hyggetæpper sælger førsteklasses vævede slumretæpper / plaider med smukke motiver. Du kan også bestille dit helt eget motiv på et hyggetæppe. Læs mere under custom-made.

 

Hej, jeg hedder Hanne Magnussen, og jeg startede hyggetæpper fordi:

Jeg forelskede mig i et vævet hyggetæppe.....

På en ferie til USA i 2005 købte jeg en plaid med hjem fra Texas. Det er siden blevet brugt af hele min familie, og når det ikke er i brug pynter det i vores hjem. Kvalitet, facon og farve er stadig upåklagelig. Det har været en stor drøm at forhandle disse smukke vævede plaider, og nu er det endelig en realitet! Jeg byder dig hjertelig velkommen i min webshop. 


Jeg er vild med boligindretning og har altid været facineret af hvordan boligen afspejler ens personlighed. Personligt elsker jeg at mixe nyt med gode loppefund. 

Væveriet genanvender overskydende bomuld i sine mange produkter fra tæpper, puder og andre tekstiler, hvilket bidrager til bæredygtig fremstilling. Alle tæpper er af høj kvalitet og holder farve og facon.

Mit ønske er at du finder tæpper, som betyder noget for dig, og som du vil beholde i mange år frem. Det synes jeg, er den helt rigtige bæredygtighed.  

I sommeren 2023 rejste jeg til USA for at besøge væveriet. Det var FANTASTISK. Sikke en oplevelse og alt var præcis som jeg håbede. 
Under rundvisning i væveriet var de ansatte imødekommende og ivrige for at fortælle om processen. De var stolte og med rette!
En god arbejdsplads med dygtige medarbejdere. Jeg er så taknemmlig for at have etableret samarbejdet. 


Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Har du lyst til at læse om, hvorfor jeg var i Texas i 2005, kan du læse denne artikel bragt i "Texas living".


Anden omtale af Hyggetæpper.dk

I februar 2022 havde jeg besøg af skribent Grethe Rolle, der sammen med sin mand Torben Agersted, der er fotograf - har etablet bloggen Jammerbugt.nu. Grethe elsker at skrive om livet, kulturen og mennesker - og om kartofler. Hun har forfattet flere opskriftsbøger. Men jeg ville nu ikke tale kartofler, men sige tak til Grethe og Torben for besøget. Spændende mennesker som efterlader et indtryk af 2 mennesker der virkelig forstår at leve livet. Grethe mestrer forøvrigt sin pen helt fantastisk, og jeg er meget taknemmlig for den artikel hun skrev efterfølgende...

Du kan læse artiklen her