OMTANKE FOR MILJØ

OMTANKE FOR MILJØ

75% recycled cotton

Genanvendelse af bomuld

Bæredygtig fremstilling

Alle tæpper er 100% fremstillet i USA under etiske forhold. Det amerikanske væveri, som jeg samarbejder med dyrker, genanvender, og væver alle sine produkter i USA. Væveriet fremstiller andre produkter, som giver stor genanvendelsesmulighed af bomulden. 

Væveriet har OEKO-TEX standard 100 certificering, hvilket betyder at produkerne ikke indeholder skadelige kemikalier og hele fremstillingsrejsen er nøje testet.

Væveriet fortæller:

Vores vævede produkter er fremstillet af 75% genanvendt bomuld.  Vi er dedikeret til at reducere vores indvirkning på miljøet og genbruge vores rester i vores produkter. Strimlede rester sorteres efter farve og størrelse, hvorefter det omfordeles til genbrug i nye produkter. Rester lavet tilbage til garn, som vi kan bruge til at lave helt nye vævede produkter. Vi genanvender også resterne til produkter som tøj, tekstiler, tæpper, håndklæder og fyld.


Tekstilindholdet i vores vævede produkter er 95% bomuld og 5% polyester (Genanvendt bomuld indeholder spor af polyesterfiber for at bevare sin styrke)

Emballage

Jeg anvender emballage med omtanke for miljøet.

Dit tæppe sendes i en flot sort konfektionsæske, som måler 575 x 392 x 60 mm. I bunden på æsken er der trykt et lille, sølv farvet FSC logo. Æskerne består af minimum 70 % genbrugspap og den resterende del stammer fra FSC kontrollerede skove i skandinavien.

Mine visitkort og reklamematerialer bliver trykt på genbrugspapir.

Du vil modtage dit tæppe i et 100% genanvendt materiale, som jeg køber hos en dansk leverandør. Nettet er et 450 gram kraftig canvas i et mix af recycled bomuld og recycled polyester. Slidstærk og i en dejlig beige farve med logo tryk på kun den ene side. 

Jeg ønsker at levere dit tæppe i et rummeligt net af høj kvalitet, som du kan anvende igen og igen, når du skal have tæppet med feks. på stranden, til yogatimen, eller som indkøbsnet i hverdagen.