CUSTOM-MADE

CUSTOM-MADE

Virksomhedsbranding

Eksklusiv profilering af din virksomhed/produkt

Skal din virksomhed/produkt skille sig ud?

Så er et specialdesignet/skræddersyet plaidmotiv perfekt som en eksklusivt firmagave/reklamegave eller detailprodukt.


Hos Hyggetæpper kan jeg hjælpe dig med at få fremstillet et specialdesignet luksus tæppe til din virksomhed. Det kan være en plaid, I ønsker at bruge som interiør, udstilling eller som kundegave/reklamegave. 

Feks. på dit hotel, i din restaurant, i din butik, i teateret! Ja, i hvilken som helst virksomhed eller organisation, hvor I ønsker en eksklusiv og anderledes branding.

Med en vævet luksusplaid får du en branding/reklamegave, dine kunder/gæster eller medarbejdere vil nyde og kunne bruge i årevis. 

Hyggetæpper.dk kan væve dit billede, logo og tekst til et eksklusivt plaidmotiv. Du kan tilføje flere fotos i eet - tekst m.v. En enestående mulighed for at markedsføre dit logo og brand til kunder på en elegant måde, som er helt nyt og ikke set tidligere.

 

Tæppemål:
137 x 183 cm inkl. frynsekant 
137 x 149 cm inkl. frynsekant
149 x 149 cm inkl. frynsekant
149 x 209 cm inkl. frynsekant

Andre formater efter nærmere aftale.


Vævet tæppe skabte stor opmærksomhed ved filmpremiere

Filmen Holy Spider har vundet stor anerkendelse og international opmærksomhed allerede inden den har premiere den 13. oktober 2022. Filmen var indstillet som Danmarks Oscar-kandidat 2023, men gik ikke videre. Til gengæld stak den af med hele 11 statuetter til Robert Prisuddelingen 2023.

Hyggertæpper.dk har leverede de vævede tæpper, som skabte en fantastisk stemning ved gallapremieren i Grand Teatret den 2. oktober.


Salg af dit motiv i egen butik eller galleri

Er du kunstner og har interesse i at designe dit eget motiv for videresalg er det muligt. Gør som kunstner Lene Frederiksen.
Hun har malet 2 af mine plaidmotiver, som hun også forhandler  i sit galleri.


Vil du høre mere om custom-made tæpper så skriv til mig på:  kontakt@hyggetaepper.dk
 

Lad os skille os ud ...sammen

 

Kunstner Lene Frederiksen

Motivet Kvinde i flor, som Lene også sælger i sit galleri

Kunstner Linnea Langfjord Kristensen fik vævet sit grafiske motiv til et smukt vævet vægtæppe i forbindelse med sin udstilling her:

2023
For the Dial Beckons - Soloshow at c4 projects, Copenhagen, DK.
 

Læs mere om Linnea på hendes website

Linnea har skrevet følgende om vores samarbejde:

Jeg arbejdede med Hyggetæpper for at producere et vægtæppe til en udstilling jeg havde i april 2023. Hele oplevelsen var super og jeg er virkelig glad for resultatet. Hanne var en fantastisk hjælp, hun sendte detaljerede farve oversigter, hjalp med at ændre størrelse på den digitale fil så det passede bedre til vævens format, kom med gode råd og meget andet. Det var en eksperimenterende proces, og Hyggetæpper endte med at producere et ekstra vægtæppe, da vi ikke var helt tilfredse med hvordan den første test kom ud (uden ekstra omkostning!). Jeg anbefaler bestemt at arbejde sammen med Hyggetæpper og jeg vil selv bruge dem igen næste gang jeg skal producere vævede kunstværker.