Referencer specialordrer

Mulighederne er uanede - kun fantasien sætter grænser for hvordan din custommade plaid skal se ud..

Nedenfor finder du eksempler på tæpper, som jeg har leveret til både private og virksomheder. 
 

 Foto anvendt

 Vævet resultat.

Ovenfor ser I hvordan et ferieminde kan væves til et flot og personligt tæppe. Kunden sendte et feriefoto med sit yndige barnebarn som motiv. Den tætte vævning giver en flot gengivelse af den yndige piges ansigt og udtryk. 

Filmtæppe - Holy Spider

Filmen Holy Spider vandt stor anerkendelse og international opmærksomhed allerede inden den havde premiere den 13. oktober 2022. Filmen var indstillet som Danmarks Oscar-kandidat 2023, men gik ikke videre. Til gengæld stak den af med hele 11 statuetter til Robert Prisuddelingen 2023.

Hyggertæpper.dk leverede vævede tæpper, som skabte en fantastisk stemning ved gallapremieren i Grand Teatret den 2. oktober.

Hyggetæpper har ligeledes leveret vævede tæpper til Warner Bros Studio ifm. Danmarkspremieren på filmen "Farven Lilla". 

En personlig plaid med fotokollage til en konfirmand 

Plaiden nedenfor er sammensat af flere fotografier. Kunden sendte en række fotos som jeg fritlagte og "klippede" sammen til en collage. En meget smuk og personlig gave til en konfirmand.  Jeg er meget stolt af at måtte dele hendes billeder.

 

Farver

Med jacquard vævning kan man ”konvertere en lang række fotos til et smukt vævet tæppe. Væveriet har en farvepalette med 147 farver, der udgør et bredt farveudbytte og, vigtigst af alt, er konstrueret til at køre optimalt og effektivt på vævene.  Dog kan visse farver ikke gengives – så som neonfarver.